Portakal Çiçeği Anaokulu
YEŞİLEVLER MAH. BARIŞ CAD. PORTAKAL ÇIÇEĞI ANAOKULU BLOK NO: 108 SEYHAN / ADANA

VİZYON

Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini okulumuzda uygulayarak,yaratıcı bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla, pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmaya çalışmak ve projeler üretmek.

MİSYON

Biz Portakalçiçeği Anaokulu olarak • 48-66 aylık çocukların fiziksel, duygusal,zihinsel gelişimini sağlayarak • Yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturarak, • Onlara saygı, sevgi, işbirliği,sorumluluk, hoşgörü ve paylaşma gibi davranışları kazandırarak, • Çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen,geleceğe donanımlı,sağlam adımlarla ilerleyebilen bireyler yetiştirerek, • Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen,çevresiyle iyi iletişim kurabilen, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bir ortamda yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

BAŞARILAR

Okulumuz ´Temiz Okul Belgesi´,´Eko Okul Yeşil Bayrak´ sahibidir. Ayrıca bir ´eTwinning Okulu´dur

İkili Öğretim

Sabah :7:30-12:30 Öğle : 12:30-17:30

4 Km

Yeşilevler Mahallesi Barış Caddesi üzerinde, Atatürk Ortaokulu Yanında

Bilimsel Etkinlikler

Okulumuzda Çukurova Üniversitesi işbirliği ile BİLİM TEMELLİ ÖĞRENME projesi yürütülmektedir.

e-Twinning, Eko-okul, Erasmus+

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

'Erken Çocukluk Eğitiminde Kalitenin Artırılması' isimli Erasmus+ Konsorsiyum Projesi kapsamında Portekiz ve Çekya ülkelerine öğretmen hareketliliği gerçekleştirildi.